dimarts, 10 de novembre del 2009

Corrupció Política

-Les Arrels de La Plana-

Definició de corrupció: La corrupció és l'alteració perjudicial de la substància d'alguna cosa o persona. Referida a algú en concret, suposa induir-lo a actuar il·legalment o pervertir-lo. Penalment, s'identifica amb els delictes de prevaricació, suborn i negociacions prohibides als funcionaris.

La definició de corrupció no deixa lloc a dubtes: la nostra classe política és, en una majoria, corrupta. Durant una dècada, a La Plana, hem viscut anys de “vino y rosas” on tot eren PAIs, Marina d’Or, Mundo Ilusión... però en això s’ha quedat, en una mera il·lusió. La famosa bombolla immobiliària nomes ha servit per a “forrar” a uns quants.

Tots sabem el que tenim als nostres pobles: Moncofa, Borriana, Nules, Alqueries,Vila-real... i així tots i cadascun dels pobles de la Plana, on tothom hem vist al concejal d’urbanisme passejar-se com un “semidéu” pels nostres carrers; on es feien conclaves de constructors amb els concejals i els alcaldes àvids de diners, corruptes i amb ganes de canviar el PGOU de cada poble fins que no quedés un pam de terreny lliure de ciment.

Durant tots aquests temps de “vino y rosas” no hem vist gaire oposició en tota la Plana contra aquesta febre urbanitzadora, només trobem algun cas aïllat com el del C.S.O Roquetes.

La veritat, no es sap si preocupa més les ganes de enriquir-se d’alguns o la poca visió dels ciutadans acomodats que, mentre els paguen una bona suma de diners per a poder comprar-se un pis, un cotxe i un abric de visó, tan els fa d’on vinguen eixos diners. Així, un grapat d’especuladors s’han repartit la Plana com si fóra seva.

Avui dia i gràcies a la pressió dels nostres amics ecologistes, hi ha alguns PGOU paralitzats i, fins i tot, trobem algun cas on la Generalitat Valenciana espantada per l’excessiva edificabilitat d’algun PGOU ho ha tirat enrere.

Des de Les Arrels de La Plana, exigim que s’aboleixin tots els PGOU i es facen consultes públiques de com la gent vol que siga el seu futur; no planificar un creixement de cent mil habitants en localitats de vint-i-cinc mil, com passa actualment.

Exigim als polítics i a tota la gent que actuen i es rebel·len contra aquesta agressió a la nostra terra.

Visca La Plana Lliure de Ciment!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada