dimecres, 14 d’octubre del 2009

Què és "Les Arrels de La Plana"?

(La Plana 14/10/2009)

Benvolgudes companyes i companys:

Arran dels esdeveniments que darrerament s’estan observant a La Plana, hem decidit donar la nostra opinió. Una opinió lliure de censures, lliure de manipulacions. Veiem necessària la creació d’un espai on fer sentir la nostra veu. Així que després d’hores de reflexió, aquest n’és el resultat.

Des de “Les Arrels de La Plana” volem:

· Defensar i donar el suport necessari a totes aquelles activitats de caire alternatiu que es realitzen o es vulguen realitzar a la nostra comarca.

· Ser un punt d’informació alternativa sense comptar amb els mitjans de les institucions, que modifiquen la informació segons els convé.

· Cohesionar tots els col·lectius o entitats que realitzen activitats alternatives i autogestionades.

· Defensar la cultura de la nostra terra.

· Denunciar les desigualtats de La Plana.

· Crear un tauler de debat on expressar les opinions sobre temes diversos que s’aniran penjant periòdicament al Blog.

· Facilitar un tauler d’anuncis on es puguen penjar els esdeveniments que es celebren a La Plana.

Per aconseguir tots els nostres objectius, demanem la vostra col·laboració. Ja sabeu: notícies, actes amb els que no estigueu d’acord, propers esdeveniments o festivals, etc.

La vostra opinió compta! Fem que s’escolte la nostra veu!










2 comentaris:

  1. Som molts els que únicament som societat civil. Som molts els que podem fer. Som molts els que podem caviar montanyes de lloc amb una cullerat de sucre. Som molts i podem parlar, compartir i coordirnar-se. La cultura del foc ens uneix era el lema d'un acte reindivincatiu de les colles de dimonis del nostre país. Però hi ha moltes més coses que també ens uneixen. Fem un pas per participar i compartir. Les Arrels és un camí. Felicitats per la iniciativa. Anem a sumar poc a poc.

    ResponElimina
  2. Si que començeu bé desinformant i llençant atacs contra col.lectius. Felicitats!!!

    ResponElimina